Lezingen

Rouw als prijs van liefde

Rouw als prijs van liefde

Cursusnummer:
L1.001

Wat ben jij allemaal verloren? In de loop van je leven verlies je voortdurend van alles waar je liefde voor had: vrienden, je jeugd, een dierbare, een knuffel, je baan, je onbezorgdheid, je gezondheid, je toekomstverwachtingen. In deze lezing gaat transitietrainer Fransis Bosch dieper in op het thema rouw en hoe wij daar mee om kunnen gaan.

Lees meer
De orgels van de Lutherse Kerk

De orgels van de Lutherse Kerk

Cursusnummer:
L1.002

De Lutherse Kerk is nog de enige oorspronkelijke schuilkerk in de stad Groningen met een ongekende rijkdom. Organist van de kerk, Tymen Jan Bronda, zal naast een uitgebreide uiteenzetting beide orgels boven aan de toetsen demonstreren. In de Lutherse Kerk zijn beide orgels zo gesitueerd dat je de organist letterlijk op de vingers kan kijken.

Lees meer
 • 1 les van 1,5 uur Toon details
  • 1: dinsdag 7 nov 2023 - 19:30 – Lutherse Kerk
 • € 12,50
 • Tymen Jan Bronda
 • Lutherse Kerk Toon adres-info
  • Inschrijving

   Let op: de inschrijving sluit één week voor cursusaanvang.

Talent gaat nooit met pensioen

Talent gaat nooit met pensioen

Cursusnummer:
L1.003

Met pensioen gaan is een van de belangrijke overgangsmomenten in een mensenleven. In veel gevallen brengt het een enorme verandering teweeg; routines veranderen en je hebt ineens veel tijd! Wat ga je doen zonder de dagelijkse verplichtingen? En hoe zorg je ervoor dat je een nieuw ritme en balans vindt? Wat je situatie ook is, door deze interactieve lezing krijg je inspiratie voor de voor- of na bereiding van je nieuwe levensfase.

Lees meer